kooplokaal

Nieuwjaarsduik bij Streekpark Klein Oisterwijk


Er is natuurlijk géén betere manier om het jaar in te luiden dan met een heerlijk frisse Nieuwjaarsduik!

Nieuwjaarsduik bij Streekpark Klein Oisterwijk

Voor de 3e keer op 1 januari 2020 klinkt op Streekpark Klein Oisterwijk om 14:00u het startschot van dé Nieuwjaarsduik. De Nieuwjaarsduik staat officieel op de Unox kalender. Alle Nieuwjaarsduikers krijgen dan ook een warme oranje Unox muts en wanneer zij na de duik weer boven water komen, worden ze door de organisatoren opgewacht met een heerlijk kopje Unox soep. Uiteraard wordt er gezorgd voor en warm houtvuur en de bekende hot tub staat al lekker te dampen, zodat alle helden en heldinnen weer snel op kunnen warmen. Natuurlijk is deelname aan deze mooie traditie gratis, wel graag aanmelden via de mail: info@kleinoisterwijk.nl.