banner

Nieuwe activiteit in Inloop Oisterwijk


Vanaf 10 januari is er elke 2e vrijdag van de maand van 14.00-16.00 uur een leuke muzikale middag. Deze zal opgeluisterd worden met live-muziek, bijvoorbeeld op key-board. Elke keer wordt er  op een andere manier naar muziek geluisterd.

Muzikale middagen bij het Inlooppunt

Muzikale vrijwilligers
Ook nu weer worden deze middagen verzorgd door vrijwilligers. Ze hebben allemaal een muzikale achtergrond en zijn super enthousiast om, samen met u, aan de slag te gaan. Zo is Stans Faes pianodocente en Maike Horsten dirigent van het koor Jeremiade. Ook Wilma van Poppel heeft haar medewerking toegezegd. Zij speelt klarinet. Daniëlle van den Hurck is professioneel zangeres en Marion Bergman is een ervaren kracht als het gaat over muziek beleven met groepen.

Wisselend thema en vorm
Er is steeds een ander thema. De ene keer is er een muziekquiz of wordt er naar muziek geluisterd. Een andere keer tekenen of vertellen de vrijwilligers wat de muziek bij hun oproept of wordt er samen gezongen. De middag zal dus steeds een wisselende invulling krijgen maar muziek staat centraal.

10 januari
Op 10 januari is het thema muziekbingo. Hoe dat werkt? U krijgt bingo-kaarten, maar in plaats dat er cijfers op staan, zijn het titels van liedjes die iedereen wel kent. Er wordt een refrein gespeeld. U gaat raden welk liedje het is en kruist dit aan op de kaart. Houdt u van muziek en zingen en bent u nieuwsgierig geworden? Noteer dan 10 januari 2020 alvast in uw agenda. U hoeft absoluut zelf geen muzikaal talent te zijn. Het gaat om de gezelligheid. Het is gratis en aanmelden hoeft niet. Kom want wat is nu leuker dan met muziek het weekend te beginnen.

De middagen vinden plaats in huiskamer De Inloop, Kerkstraat 48 in Oisterwijk.
Meer informatie over al onze andere activiteiten vindt u op de website van het Inlooppunt.