anytime

Muzikale Kerstbrunch op 15 december in de Inloop Oisterwijk


We zitten in een van de meest feestelijke jaargetijden van het jaar. De adventstijd breekt aan, en we vieren sinterklaas en kerst.

Daniëlle van den Hurck vertelt u het verhaal van Sint Lucia.

Daartussen zijn andere, kleinere feesten, die we nu niet meer vieren, maar vroeger hadden deze nog wel onze aandacht. Tijdens de brunch op zondag 15 december neemt Daniëlle van den Hurck u mee in het verhaal van Sint Lucia. Velen kennen wellicht haar heilige naam, misschien zelfs haar achtergrond. Maar, er zijn prachtige legendes te vertellen. Één van deze magische verhalen wordt deze middag verteld, ondersteund met zang en muziek. Een stemmige reis in deze magische tijd van het jaar. Wees erbij, eet, luister en geniet van een heerlijke brunch en van een mooi muzikaal verhaal.

De kosten bedragen slechts € 3. Aanvang 12.00 uur. U kunt zich hiervoor telefonisch aanmelden op 06-17163091 of mail naar ingridoosterling@contourdetwern.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol.