banner

Lunchen en ontmoeten bij sociaal Eetcafé Pannenschuur


Gezellig samen eten en elkaar ontmoeten, dat is de visie achter sociaal Eetcafé Pannenschuur. Enkele maatschappelijke organisaties en vrijwilligers hebben hiervoor de handen ineengeslagen. U kunt elke 1ste donderdag van de maand komen lunchen in wijkcentrum Pannenschuur.

Door Iris de Groot

De deelnemers krijgen eerst een kopje soep en vervolgens staat er een uitgebreid lunchbuffet klaar. Verschillende producten die tijdens de lunch aangeboden worden zijn gemaakt door cliënten van Amarant. En dat past precies in de visie van dit nieuwe concept, mensen met verschillende achtergronden met elkaar verbinden.

Bezoekers ontmoeten en genieten van het broodbuffet (Foto: iris de Groot

Mooie mix verschillende mensen
Mensen met verschillende achtergronden en verhalen zijn welkom. Een ding hebben de deelnemers met elkaar gemeen: ze willen elkaar ontmoeten! En dat lukt aardig: onder het genot van de lunch worden verschillende gesprekken gevoerd en er wordt hier en daar ook wat gelachen.

De samenwerking tussen de vier organisaties (Amarant, RIBW, Pedagogische Praktijk van den Hoven en ContourdeTwern) is erg succesvol en de dames willen u graag ontmoeten!

Ook een keer proberen?
Wilt u ook een keertje lunchen bij Eetcafé Pannenschuur? U bent van harte welkom! Elke eerste donderdag van de maand in Wijkcentrum Pannenschuur. Aanmelden is gewenst, dat kan via 06 – 51795936 of dagbestedingpannenschuur@amarant.nl.

 

DTZ logo low