banner

Ladies’ Circle De Lind en Den Akker zorgen voor een succesvolle kerstactie


Een stralende glimlach op de kindergezichtjes! Die was afgelopen week te zien toen de kinderen van basisschool Den Akker tassen met cadeautjes overhandigden aan de kinderen die verblijven in het AZC Oisterwijk. Deze ludieke kerstactie ‘van kinderen voor kinderen’ is georganiseerd door Ladies’ Circle De Lind.

De kinderen van het AZC genieten van de cadeautjes

Ladies’ Circle De Lind is een club enthousiaste vrouwen uit omgeving Oisterwijk, Tilburg en Berkel-Enschot. Onder het motto ‘Vriendschap en Service’ zetten zij zich graag in voor goede doelen, zoals deze kerstactie. ‘De kinderen van het AZC hebben veel meegemaakt en zijn met kerst in een vreemd land, vaak ver van familieleden. Om deze kinderen toch een gezellige kerst te bezorgen hebben wij dit jaar samen met basisschool Dan Akker een kerstactie opgezet’, legt een van de dames van de Ladies’ Circle uit. ‘De kinderen van het AZC hebben vaak behoefte aan schoolspulletjes. Een etui met wat pennen, gummetjes en stiften is voor hen echt een cadeautje’.En cadeautjes, daar hebben de leerlingen van de basisschool voor gezorgd!

Maar liefst 90 goed gevulde etuitjes, mooi ingepakt in kerstpapier zijn door de leerlingenraad overhandigd aan de kinderen van het AZC. De kinderen mochten de cadeautje gelijk uitpakken en waren blij verrast met de inhoud. De leerlingenraad is ontzettend enthousiast geworden van deze actie en geeft aan dat de opbrengst van de kerstmarkt op school dit jaar ook ten goede komt aan het AZC. Samen met de dames van de Ladies’ Circle hopen zij op een mooie opbrengst.