banner

Kerstmarkt op basisschool de Tovervogel in Oisterwijk


Op vrijdag 20 december was er een gezellige sfeer kerstmarkt op basisschool de Tovervogel.

Kerstmarkt op de Tovervogel

Van 12.45 uur tot 14.15 uur kon iedereen struinen langs verlichtte kraampjes, genieten van een glaasje gluhwein of op de foto met de kerstman.

In het kader van het project omgaan met geld waar de leerlingen nu inzitten hebben kinderen zelf aan de hand van een bedrijfsplan hun ideeën uitgewerkt en op de kerstmarkt te koop aangeboden.

Dankzij sponsoring van Oisterwijkse ondernemers als Karwei, Agapanthe bloemen, Christ Smolders Lingerie, Borek tuinmeubelen, maretak kweker Oisterwijk en de markt bloemist, maar ook dankzij de geheel vrijwillige inzet van Masja Vlaminckx voor het maken van de foto’s en gratis afdrukken hiervan, werd de markt een absoluut succes!

De gehele opbrengst is voor de voedselbank, zodat ook de minder bedeelde mensen een fijne maaltijd kunnen nuttigen of eens iets extra hebben. De directie, docenten, leerlingen en ouderraad zijn ontroerd door en enorm trots op de grote opbrengst van maar liefst 1438,48 euro!!