kooplokaal

Kerstmarkt bij Catharinenberg Oisterwijk


Op vrijdag 20 december kunt u de kerstsfeer proeven bij Amaliazorg Catharinenberg.

Kerstmarkt bij Catharinenberg in Oisterwijk

Tussen 16.00 en 20.00 uur bent u van harte welkom aan de Poirtersstraat 3 in Oisterwijk. Er is dan van alles te beleven, te proeven en te koop. Zo is er in de kapel een kerstmarkt. Ook kunt een wandeling maken naar de kerststal in het park. De toegang is gratis. Bovendien is er kerstmuziek, u kunt er voor een mooie prijs erwtensoep of worstenbroodjes eten of glühwein drinken. Ook kunt u een kerststukje en andere leuke kerstartikelen kopen. Zo kunt u de kerstsfeer in huis halen. Er is een grabbelton met mooie prijzen. Kortom, een gezellige kerstsfeer. U bent van harte welkom om dit te beleven. De toegang is gratis, maar als u iets koopt, dan steunt u daarmee direct een goed doel. Met de opbrengst van de kerstmarkt worden activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Daarnaast wordt er gewerkt aan een belevingsboomgaard voor de bewoners.