kooplokaal

Kerstfair in Den Domp in Haaren


Op 15 december opent Gemeenschapshuis Den Domp aan de Kerkstraat 26 te Haaren de deuren voor een uniek en gezellig evenement in kerstsfeer. De regionale middenstand geeft acte de présence en de fluitisten van Beau4 Fantastic Flute Groups (B.F.F.G.) omlijsten deze activiteiten met mooie (kerst)muziek.

Kerstsfeer in Den Domp

B.F.F.G. is een initiatief van Elisah Schwarz van Noorloos en Wouter van Breugel, beiden werkzaam als fluitist in het Beau4 Flute Quartet. Amateurfluitisten van alle leeftijden en niveaus wordt aangeleerd om samen te spelen in ensembleverband. Gedurende deze middag laten zij op verschillende plekken in Den Domp hun resultaten horen. Ook het verenigingsleven van Haaren zal medewerking verlenen. Zo is Muziekvereniging Sint Gregorius aanwezig met een informatiestand, waar iedereen de mogelijkheid krijgt om muziekinstrumenten uit te proberen.

Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd. Er zal natuurlijk glühwein, warme chocolademelk en ander lekkers te krijgen zijn. Iedereen is van harte welkom vanaf 14.00 uur. Het programma eindigt om 16.00 uur en de toegang is gratis.