anytime

Kerstactie Durendael van start


Op donderdag 19 en vrijdag 20 december 2019 vindt de jaarlijkse Kerstactie van 2College Durendael plaats. Leerlingen gaan in december met een sponsorkaart langs de deuren in Oisterwijk en omgeving om geld op te halen voor het goede doel. Ook bedrijven kunnen sponsoren door het beschikbaar stellen van producten en diensten voor de loterij.

Leerlingen van Durendael Oisterwijk in actie voor goede doelen

De goede doelen
De Kerstactie is een jarenlange traditie op Durendael waarvoor zowel leerlingen als leraren zich met veel enthousiasme inzetten. Elk jaar kiezen de leerlingen twee goede doelen uit. Dit jaar hebben zij gestemd voor Stichting Gijsje Eigenwijsje die gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg wil aanbieden en Stichting Leergeld Oisterwijk die kinderen uit Oisterwijk die opgroeien in armoede mee laten doen op school, met sport, muziek of andere culturele activiteiten.

Deur-tot-deur-actie
De hele maand december gaan de leerlingen langs de deuren in Oisterwijk en omgeving. U kunt hen sponsoren voor hun deelname aan allerlei (sportieve) activiteiten, zoals schaatsen, zwemmen of fietsen en nog veel meer. Ook op school worden allerlei activiteiten georganiseerd. Zo is er de welbekende computermarathon in de aula. Maar ook een nacht lang film kijken of voetballen en een spooktocht door Oisterwijk staan op het programma. Ook kunt u bijdragen aan onze Kerstactie door een heerlijk kerstontbijt uit eigen keuken te bestellen bij onze leerlingen of via een ‘heitje’ voor een karweitje.

Doet u mee?
De leerlingen die bij u aanbellen, zijn altijd in het bezit van een 2College leerlingenpas, zodat zij zich kunnen identificeren. Op de sponsorkaart kunt u uw bijdrage noteren. De sponsorkaart is voorzien van een 2College logo en een handtekening van de school. Hebt u een eigen bedrijf? Dan kunt u onze Kerstactie steunen met producten en diensten voor de loterij. Op vrijdagochtend 20 december gaat het docententeam op pad om alles op te halen.