anytime

Jong muzikaal talent uit Oisterwijk schrijft eigen nummers


De 19-jarige Oisterwijkse Jasha Eliane stond 1 december met 7 zelfgeschreven nummers in Paradox in Tilburg.

Jasha zingt als sinds haar 10de en begin dit jaar is ze gestart met eigen nummers schrijven. Toen haar eerste nummer af was stuurde ze het naar de streamingsdienst Spotify, en met succes! Als je zoekt op Alone, Jasha Eliane kun je haar nummer beluisteren. Dat gaf de jonge zangeres een boost om verder te gaan met schrijven. ‘Ik heb tot nu toe 12 nummers geschreven, het muziek schrijven is echt een hobby geworden.’

Jasha tijdens haar optreden in Paradox Tilburg

Op 1 december had Jasha haar eerste optreden met haar nummers in Paradox in Tilburg.’Geweldig om daar te staan en voor publiek mijn eigen muziek te zingen. Wauw wat geniet ik daarvan, en daar wil ik op door bouwen dat ik voor zoveel mogelijk mensen kan zingen en vooral dat ik ze kan inspireren en een bijdrage kan zijn met mijn muziek en songteksten. Mijn songteksten variëren en gaan van actuele zaken zoals hoe we met de wereld omgaan tot aan de liefde.’

De nummers die tijdens het concert gespeeld zijn komen beging volgend jaar online. Jasha beschreef haar optreden als een bijzonder moment; ‘Dit is het begin van mijn muziek carrière’.