banner

Inzamelingsactie stichting Oisterwijk Centraal


Stichting Oisterwijk Centraal organiseert net als vorig jaar een inzamelingsactie in samenwerking met de Jumbo.

Mooie volle tassen voor minima in Oisterwijk tijdens de actie van vorig jaar (Foto Oisterwijk Centraal).

Wie in deze komende weken wat extra aan de medemens wil denken die het zwaarder heeft dan jij, worden uitgenodigd een product te sponsoren. Jumbo Pannenschuurplein en Jumbo Fabriekspad Oisterwijk werken mee aan deze actie. Net als vorig jaar kunt u in de winkel een product kopen en deze doneren. Vanaf maandag 16 december staat er bij de kassa een boodschappenkar waar u het product in kan leggen. De stichting zorgt ervoor dat de producten verdeeld worden in boodschappentassen, deze worden bij de inwoners bezorgd die bij Mentorhulp Oisterwijk bekend zijn. De gevulde boodschappentas komt bij die gezinnen terecht die het goed kunnen gebruiken. Mentorhulp Oisterwijk en vrijwilligers van Stichting Oisterwijk Centraal zullen hiervoor zorgen.

DTZ logo low