anytime

Ik krijg mijn schoen niet uit…


Buuf draagt altijd makkelijke stappers waar ze snel in en uit kan schieten.
Van een Oisterwijkse mantelzorger, uit de dagelijkse praktijk:

De schoen met moeilijke sluiting

Op een zonnige middag ben ik aan het werk in de tuin. De bladzuiger doet zo goed zijn werk dat ik verder niets meer hoor. Totdat ik hem even uitzet. Ik hoor buuf mijn naam roepen. “Kun je even komen kijken? Ik krijg mijn schoen niet uit”. De zoon van buuf heeft aan de rits van de schoen een trekkoordje gemaakt maar dat is afgebroken. De rits zit vast. Een bekend probleem bij jassen en nu dus bij buuf’s schoen. De mantelzorger/reparateur gaat op de knieën en na wat heen en weer schuiven gaat de rits weer [l]open. Buuf is blij. “Anders had ik weer naar mijn zoon gemoeten”. “Bedankt he”, roept ze me na. En opgewekt trekt buuf haar schoen weer uit.

DTZ logo low