brabantspronkjuweel

Gezelligheid in winterse sferen tijdens WinterglO’w


Het wordt kouder, de feestverlichting hangt al.

Moonlightshoppen tijdens Winterglow Oisterwijk

Het wordt weer tijd voor WinterglO’w! Een winterevenement op vrijdagavond 13 en zaterdagmiddag 14 december, in gezellig Oisterwijk, de leukste plaats van Brabant. Het hele centrum van Oisterwijk wordt omgetoverd in een sfeervol winters decor met uitnodigende kraampjes en Foodtrucks, muziek, zang, lichtjes, verhalen, vuren en straattheater. Voor winterse sportievelingen is er natuurlijk Winter Village Oisterwijk met de ijsbaan.

Je kunt er winkelen in winterse sferen bij de aantrekkelijke winkels en kraampjes. Vrijdagavond kun je er knus Moonlightshoppen tot 22 uur. Natuurlijk komen lekkerbekken in Bourgondisch Oisterwijk prima aan hun trekken. Het is goed eten en drinken bij één van de vele restaurants, op de behaaglijke winterterrassen en aan de kraampjes en stalletjes. Ook voor de kleintjes is er van alles te beleven: spannende verhalen, optredens, schminken, schaatsen en een speciale buitenbioscoop met kinderfilms. Je kunt ook op de foto met de Kerstman. Die heeft zijn Yurt tijdens WinterglO’w midden in het centrum van Oisterwijk neergezet. Kom vrijdagavond 13 en zaterdagmiddag 14 december naar WinterglO’w, voor een gezellige beleving in het Oisterwijkse!