banner

Geen vreugdevuur in Oisterwijk


Na lange traditie, dit jaar geen vreugdevuur. Scouting Oisterwijk gaat haar nieuwjaarsactiviteit anders vieren.

‘We organiseren dit jaar geen vreugdevuur. We vieren het dit jaar met vrijwilligers, leden en hun ouders op de blokhut,’ aldus de Scouting, organisator van het jaarlijkse vreugdevuur in de Pannenschuur, dat ooit is ontstaan in samenwerking met het wijkcentrum, als ontmoetingsplek en het delen van de nieuwjaarswens.

Een mooi gecontroleerd Vreugdevuur (Foto Leny van Schijndel)

Bij het gezellige kampvuur op het grasveld konden inwoners elkaar om te proosten op het nieuwe jaar. Het vreugdevuur, dat niet zoals elders uit een (te) grote stapel pallets bestaat, maar gecontroleerd ‘gevoed’ werd door telkens een paar kerstbomen op het vuur te gooien, krijgt dit jaar zover bekend geen vervolg. Ook gemeente Oisterwijk laat weten, dat er geen andere initiatiefnemer bekend is voor een vreugdevuur in Oisterwijk.

 

Delen: