banner

Film: Haaren doet al helemaal mee op Oisterwijk Nieuws!


Met volle waardering voor weer een geweldig mooie prestatie van Oisterwijk in Beeld, kunnen we vandaag een hernieuwde video tonen met een sfeerimpressie van het bruisende van onze samenleving, en ja, inclusief Haaren!

Gemeente Haaren vanuit de lucht

Haaren vanuit de lucht (Foto: Oisterwijk in Beeld)

Eerder werd door de filmmakers van Oisterwijk in Beeld al een mooie impressie gegeven van het bruisende van onze samenleving, een video ter promotie van ons Uitpunt. Nadat we eerder onze nieuwskanalen ook voor Haaren hebben open gezet, en nu er steeds meer nieuws en activiteiten vanuit Haarense inwoners en verenigingen op onze website getoond worden, mocht en zou Haaren in die video niet ontbreken!

Aldus geschiedde, met creatief kunst en (letterlijk) vliegwerk van Oisterwijk in Beeld, is het dorp Haaren ook in deze video opgenomen: