banner

Doorstapwandeling door IVN Oisterwijk en LNMH Haaren


Traditiegetrouw houden het IVN Oisterwijk en het LNMH uit Haaren tussen Kerst en Oud en Nieuw een zogenoemde doorstapexcursie op zaterdag 28 december 2019.

Wandeling en uitleg van een gids (Foto: Carien van de Pas)

Dit jaar is het vertrek om 10.00uur vanaf de parkeerplaats bij de Roond te Boxtel. De wandeling is afgelopen rond 13.30-14.00 uur.  Rond 12.00 uur is er een kleine rustpauze en hebt u de gelegenheid om uw zelf meegebrachte eten of drinken te nuttigen. Tijdens deze excursie wordt een groot deel van de Kampina doorkruist. Onder andere de Zandbergse vennen, de Huisvennen en de Glasvennen worden bezocht. Onderweg zullen de gidsen het een en ander vertellen over de geschiedenis van de Kampina, de ontstaansgeschiedenis en naamgeving van de vennen en wat we verder zoal tegen komen. U bent van harte uitgenodigd om aan deze tocht deel te nemen en deelname gratis.