banner

De Inloop organiseert cultureel uitje


Ga op 5 januari mee naar Brussel voor een ontdekkingsreis naar wereldgerechten en leuke buitenlandse winkeltjes. De Wereldkeuken van huiskamer De Inloop bestaat 1 jaar en om dat te vieren gaat Khadija op zondag 5 januari 2020 naar Brussel om lekker te struinen over de markt en te proeven van heerlijke onbekende buitenlandse hapjes. Ga mee en slenter door kleine straatjes met sfeervolle
bijzondere winkeltjes in deze prachtige stad.

Bezoek Brussel in 1 dag met de Wereldkeuken van De Inloop 

Meld u aan bij Khadija
U kunt hier bij zijn want Khadija huurt speciaal hiervoor een bus. U vertrekt rond 08.00 uur en bent rond 19.00 uur weer terug. U betaalt naar rato voor de buskosten (prijs is afhankelijk van aantal deelnemers) en natuurlijk uw eigen inkopen onderweg. Zodra bekend is hoeveel mensen er mee gaan, zijn de kosten van de busreis bekend. U kunt zich tot 15 december opgeven: Na werktijd, telefonisch via 06-25046452 of per mail bij Khadija: khadija_korch@hotmail.com . Geef daarbij s.v.p. uw naam, telefoonnummer en aantal personen op. Goede redenen om mee te gaan: U reist in een groep gelijkgestemden, maakt kennis met buitenlandse smaken en proeft de sfeer van een prachtige stad.