banner

Brandweerteam Oisterwijk zet brand in scéne


Dinsdag 17 decmber heeft brandweerteam Oisterwijk op ludieke wijze afscheid genomen van drie leden.Frans van Venrooij na 40 jaar dienstverband, Bert Frank van den Breekel 40 jaar na dienstverband en Willy Kivits na 15 jaar dienstverband.

Team brandweer Oisterwijk (foto: Toby de Kort)

Collega’s van team Oisterwijk hadden als verrassing tijdens de reguliere oefening een keukenbrand geënsceneerd bij restaurant Zinin aan de Lind in Oisterwijk. Team Oisterwijk werd hiervoor gealarmeerd en dit werd Frans zijn laatste uitruk als bevelvoerder. Hij werd opgevangen door collega Willy die als kok toneelspeelde. Inmiddels werd restaurant Zinin ontruimd en tot eenieder zijn verbazing kwamen collega Bert Frank, familie en vrienden uit het rokende restaurant naar buiten. Het was een grote verassing voor iedereen en daarna is er in de kazerne nog informeel gezellig na-geborreld.