kooplokaal

Bambi The Wildlife Musical in Tiliander Oisterwijk


Na de ‘The Scrooge Experience’, ‘The Sound of Music Experience’, ‘Hoe overleef ik de Kerst’ en ‘David Copperfield’

Studenten van Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch

presenteert de Koningstheateracademie ook dit jaar een bijzondere kerstvoorstelling voor het hele gezin, geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Onder regie van Minou Bosua en Annelies van Wieringen zetten de studenten van de Koningstheateracademie hun creatieve tanden in het verhaal van dit opgroeiende hertje.

‘Bambi, The Wildlife Musical’ vertelt het wereldberoemde relaas van een jong hert: zijn moeder is net te vroeg gestorven om hem de geheimen van het leven mee te geven. Daarom moet hij zelf op pad om het leven te doorgronden en zijn bestemming te vinden. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vrienden Stamper, Bloempje en de wijze Uil met altijd goede raad: “Als je niets aardigs kunt zeggen, houd dan je mond!” Als je leven voelt als een bevroren vijver waar je op blijft uitglijden, kom dan met spoed naar ‘Bambi, The Wildlife Musical’!

Bambi The Wildlife Musical speelt op 26, 27 en 28 december in de Tiliander in Oisterwijk. Kaarten via de website van Tiliander.