banner

1000e uitzending van MTV Moergestel


Al bijna 40 jaar maakt MTV televisie voor Moergestel.

Vrijdagavond 13 december wordt de 1000ste uitzending opgenomen samen met publiek

Al bijna 40 jaar wordt verslag gedaan van allerlei activiteiten in ons dorp en houdt MTV u op de hoogte van al wat bij die vele verenigingen die het dorp rijk is, wordt georganiseerd. In die bijna 40 jaar zijn inmiddels bijna 1000 uitzendingen verzorgd. In de beginjaren eerst maandelijks en later wekelijks steeds een nieuwe uitzending. Bijna 1000 uitzendingen en die 1000e staat vlak voor de deur. Deze zal namelijk samenvallen met de traditionele oudjaar-uitzending van MTV.

Daarom wordt hier iets bijzonders van gemaakt.
Deze 1000e uitzending wordt (semi-)live opgenomen in Den Boogaard, mét publiek. In de tot studio omgebouwde Den Boogaard kunt ook ú de opnames bijwonen. Op het programma staan o.a. een speciale ‘op de koffie bij’; tafelgesprekken met interessante gasten; een column; een conference; een quiz en muzikale optredens. Kortom, het beloofd dus niet alleen voor de kijkers op oudjaar een leuke avond te worden, maar zeker ook voor het aanwezige publiek.

MTV nodigt alle belangstellenden uit om vrijdag 13 dec. naar Den Boogaard te komen. De zaal is open vanaf 19.30 en de opnames beginnen stipt om 20.00 uur.