banner

VVD Oisterwijk blij met parkeervakkenactie van wethouder


VVD Oisterwijk is blij met de actie van wethouder Dion Dankers. Hij heeft een probleem dat door de VVD werd aangekaart supersnel opgelost.

Moeilijk te zien…

‘Grote ergernis van veel bezoekers én winkeliers aan de Oisterwijkse Dorpsstraat zijn de onduidelijke parkeervakken. Zeker op koopavond en in deze tijd van het jaar met vallend blad. Met de beste bedoelingen parkeren mensen hun auto betaald, om even later toch een fikse parkeerbon achter hun ruitenwisser te vinden. Hoe moeilijk kan het zijn om de vakken duidelijker te markeren?’ VVD raadslid Con van Beckhoven heeft die vraag recent voorgelegd aan wethouder Dankers.

Opgelost

En die actie volgde korte tijd later. De grijze en in schemer moeilijk zichtbare parkeervakken, volgens VVD oorzaak van verkeerd parkeren, werden middels witte straatstenen extra verduidelijkt. ‘Het probleem is door hem adequaat aangepakt! Een mooi voorbeeld van daadkrachtig handelen door Gemeente Oisterwijk!’ Bladeren vallen er nog steeds, maar hierdoor zullen naar verwachting minder mensen zich vergissen, en beter binnen de vakken parkeren.

Politiek

Beter…

Het komt regelmatig voor dat politieke partijen blij zijn met het handelen van een wethouder. Het zijn dan meestal de regeringspartijen die hun eigen wethouder een compliment geven, of lof spreken over die van een samenwerkende regeringspartij. Anders is dat in dit geval. AB, PrO en PGB hebben een plek in de regering; VVD Oisterwijk is sinds de laatste verkiezingen ‘in oppositie’. Vanuit die rol laten ze regelmatig een kritische noot horen over de besluiten van de regeringspartijen en hun wethouders; maar als het goed gaat mag het ook gezegd worden…