glasvezel

Sinterklaas opent kinderbakkerij bij Robèrt van Beckhoven


Op zondag 1 december om 15.00 uur opent Sinterklaas op feestelijke wijze het nieuwe kinderspeelbakkerijtje van Robèrt van Beckhoven in de leerfabriek van Oisterwijk. Inclusief kleurwedstrijd en een prijs om van te smullen! De kinderbakkerij is de kroon op het stukje kindereducatie bij Robèrt. Lees meer in het persbericht in de bijlage van deze mail.

Robért bakt niet alleen taart, maar ook brood. Hij komt dan ook uit een echte bakkersfamilie.

Over kinderactiviteiten bij Robèrt
Bij Robèrt, gevestigd in de monumentale leerfabriek van Oisterwijk, biedt bezoekers een totaalbeleving van het bakkersvak: zien, ruiken, proeven, leren en genieten! Bij die totaalbeleving hoort ook een stukje kindereducatie, vinden Robèrt en partner Pirjo de Winkel. Dat hebben ze samen met hun team vormgegeven met onder andere een juniorspecial van hun magazine Meesterlijk en een Familiebakdag, vaste prik in schoolvakanties. De kinderbakkerij, die op 1 december wordt geopend door niemand minder dan Sinterklaas en Robèrt zelf, wordt een educatieve speelplek waar kinderen tot en met ca. 10 jaar zelf ‘aan de slag kunnen’, precies zoals de bakkers en winkeldames die ze in de bakkerij hebben gezien.

Sinterklaasfeest met kleurwedstrijd
Ouders en kinderen zijn op 1 december van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de opening van de kinderbakkerij. Om dit een extra feestelijk tintje te geven, nodigen Sinterklaas en Robèrt kinderen uit om mee te doen aan een speciale kleurwedstrijd: zij kunnen hier een kleurplaat downloaden, hem op hun allermooist inkleuren en bij de opening inleveren bij Sinterklaas. De Sint kiest samen met Robèrt de winnaar, die wordt beloond met een junior tea voor twee personen in Keuken Van Leer. En in de tussentijd kan er natuurlijk naar hartenlust worden gespeeld in de kinderbakkerij, of chocolademelk gedronken worden in Keuken Van Leer. Met kruidnoten!

Programma 
Datum: zondag 1 december
Opening kinderbakkerij: 15.00-15.30 uur
Prijsuitreiking kleurwedstrijd: ca. 16.30 uur