banner

Schrijverscafé in Bibliotheek Oisterwijk


Schrijf jij wel eens (korte) verhalen, gedichten of blogs? Of wil jij je meer gaan verdiepen in het schrijven? Kom dan eens langs bij het Schrijverscafé in de Bibliotheek Oisterwijk.

Het Schrijverscafé in de bibliotheek van Oisterwijk.

In het Schrijverscafé kun je voordragen uit eigen werk, feedback geven en ontvangen en creativiteit stimuleren en dit allemaal met behulp van lokale schrijvers en dichters! Er zijn mensen die werken aan een kort verhaal of aan een gedicht, maar er zijn ook schrijvers van blogs of een biografie. Alle genres zijn mogelijk. Het doel is dat de deelnemers elkaar enthousiasmeren en van elkaar leren. Geregeld schuift ook een gastschrijver aan met verrassende bijdragen.

Het schrijverscafé is op donderdag 28 november van 19.30 uur – 21.30 uur in de bibliotheek van Oisterwijk. Deelname is gratis.