banner

Santarun in Oisterwijk


Op zondag 15 december is het zo ver, de derde editie van de santarun!

Santarun in het centrum van Oisterwijk

De santarun, een jaarlijks terugkomend evenement waarbij er door honderden (mini) Santa’s een mooie ronde wordt afgelegd door het schitterende centrum van Oisterwijk. Het centrum dat gehuld is in schitterende kerstsferen! Een mooi parcours, van ongeveer 2 km lang dat een of meerdere malen gelopen mag worden op ieder gewenst tempo. Een route met dit jaar verrassingen en versnaperingen onderweg en na binnenkomst een wel verdiende kop soep en warme drank!

Doel van deze loop is geld op te halen voor Kika (kinderen kankervrij). Het bedrag van inschrijving en eventuele losse sponsoring zal ten goede komen aan Kika. Schrijf je dus snel in als individu, duo of club via de website van Santarun Oisterwijk.
De start en finish zijn op het Lindenplein in Oisterwijk en er zal om 16.00 uur gestart worden!