banner

Oisterwijkse natuurfilm nu ook voor thuis


Op 31 augustus was de premiere van de natuurfilm “Oisterwijk Parel in ‘t Groen” in het Natuurtheater. Omdat er grote belangstelling voor de film was werd besloten de film ook nog in Tiliander te vertonen, met drie volle zalen als resultaat. Daarna kreeg Oisterwijk in Beeld veel verzoeken om de film op een usb-stick te zetten. Aan dit verzoek gaan ze gehoor geven, ze gaan , op inschrijving, een aantal sticks maken.

foto Oisterwijk in Beeld

De Kampina is een van de natuurgebieden die terug komt in de film (Foto: Oisterwijk in Beeld)

De film is 11 GB groot, je krijgt dus een stick van 16GB, de prijs komt op € 15,00, waarbij er een kleine bijdrage zit voor de clubkas van de vereniging en afdracht voor de muziekrechten van de componist. Voorwaarde is wel dat de film uitsluitend in huiselijke kring mag worden vertoond en niet mag worden gekopieerd en verder verspreid. Er rusten auteursrechten op.

Heb je interesse om de stick te kopen? Laat dat dan weten via info@oisterwijkinbeeld.nl Door een mail te sturen laat je automatisch weten dat je instemt met de voorwaarden.

Zodra de film op de sticks staat, krijg je een mail met data en tijden waarop je jouw stick in Oisterwijk kunt ophalen en contant afrekenen.

Je bijdrage aan de kas zal worden besteed aan de komende projecten. Eén ervan wordt weer een natuurfilm, maar toch weer heel anders dan de vorige. Dichterbij huis!