anytime

Parapluconcert in Den Boogaard


Onder de Paraplu, een grandioos en gevarieerd muziekfestijn, wordt verzorgd door het orkest De Parelmuzikanten en de Zanggroep Joy.

Beide muziekgroepen en een volle zaal zorgen voor een warme gezellige sfeer op deze herfstmiddag.

Onder de paraplu

De formule van dit traditionele succesvolle Parapluconcert van de Parelmuzikanten blijkt aan te slaan. Tijdens dit druk bezochte evenement worden zowel instrumentaal als vocaal de mooiste nummers uit het rijke repertoire uitgevoerd. Het concert is op zondag 17 november, aanvang om 14.300 uur in Den Boogaard in Moergestel. Kaarten €7,50 via de zangers en muzikanten, foto Vlaminckx en bij Den Boogaard.

SAMEN

Een combiconcert, waarbij de Parelmuzikanten meestal een zanggroep of koor uitnodigen om samen op een gezellige Brabantse manier het publiek te vermaken met zang en instrumentale muziek. Heerlijk lekker samen genieten, terwijl het buiten koud en nat is, Sinterklaas ten tonele verschijnt en Nederland zich druk maakt over stikstof. Weg met al die zorg; we zoeken de Parelmuzikanten op!

De Parelmuzikanten hebben het beloofd; enkele nieuwe zangnummers op het repertoire zijn ingestudeerd en komen de komende tijd bij de diverse concerten op het programma te staan. Nummers uit de tachtiger jaren, speciaal voor dit orkest gearrangeerd, worden met veel elan gezongen door onze charmante zangeres Francis en instrumentaal begeleid.

JOY

Zanggroep Joy

Deze club enthousiaste zangers en zangeressen uit Oisterwijk hebben een uitgebreid repertoire. Een repertoire met populaire songs, die we allemaal kennen. Ze zingen meerstemmig en hebben een gezellige uitstraling en presentatie. Songs van Queen en Abba, Nederlandstalige liedjes zoals “Zij maakt het verschil” of “Avond” kunnen zomaar op het programma staan. Al 25 jaar oud en nog steeds jong. Zij willen graag hun muzikale ervaringen delen met een luisterrijk publiek. De huidige muzikale begeleiding is in handen van Cynthia Martens met aan de piano Merel Brusselers.
Zowel de Parelmuzikanten als Zanggroep Joy zullen keuzes maken uit hun eigen repertoire en dus ook solo hun optreden verzorgen. Maaar…..tijdens een gezamenlijk afsluiting zullen ze graag iedereen met veel plezier toezingen en spelen.