banner

Optreden Sint Gregorius met nieuwe nummers


Op zondag 17 november treffen Muziekvereniging Sint Gregorius uit Haaren, Regionaal Concert Orkest Wilskracht uit Amersfoort en Koninklijke Harmoniekapel Delft elkaar voor een bijzonder concert. 

De leden van de muziekvereniging tijdens een concert

Bij alle drie de orkesten staat namelijk een compleet nieuw werk op het programma. Drie keer een primeur dus! Sint Gregorius zal voor het eerst het complete werk Catharsis Trilogy van componist Geert Schrijvers uitvoeren, met als solist Ralf Schreurs (euphonium). Voor RCOW is dit concert de try-out voor de wereldpremière van de speciaal voor harmonieorkest geschreven Suite Orpheus & Eurydice van componist Bas Clabbers. De Delftse Harmoniekapel liet ter ere van haar 135e verjaardag een ode aan Delft componeren door Kevin Houben: het stuk Lux Futura. Nieuwsgierig geworden? Kom dan zeker luisteren! Locatie: ‘t Spectrum, Steeg 9 in Schijndel Datum: zondag 17 november, 14.00u Kaarten: €7.50, verkrijgbaar aan de kassa