koopzondag

Ondernemers Haaren ontmoeten die van Oisterwijk


Op 21 november om 19.15 uur is er gelegenheid voor de ondernemers uit Haaren, om kennis te maken met die van Oisterwijk.

Haaren , binnenkort gemeente Oisterwijk

Gemeente Haaren nodigt de ondernemers uit voor een kennismakingssessie tussen de ondernemersverenigingen van de gemeente Oisterwijk en ondernemers gevestigd in het dorp Haaren. De dagvoorzitter neemt u mee in een interactieve sessie waarbij u met elkaar in gesprek raakt. Elkaar echt leren kennen en kansen zien is het doel van deze avond. Door elkaar vóór de herindeling te leren kennen, wil de gemeente samen met de ondernemersverenigingen bijdragen aan een soepele overgang, waarbij plannen samen kunnen komen.

U bent welkom in ’t Boerderijtje, Oisterwijksedreef 12 in Haaren. Meld u vóór 19 november aan via ondernemersavond@haaren.nl.