banner

Oisterwijkse exposeert in Hilvarenbeek


Zondag 24 november, en 1, 8 en 15 december van 14.00 – 17.00 uur exposeert de Oisterwijkse Els Verhoeven-van de Ven haar werken in De Wandelgangen, aan het Vrijthof in Hilvarenbeek.

Werk van Els, te zien in Hilvarenbeek

Voor Els zijn kleuren erg belangrijk en schilderen vindt ze heerlijk. Ze schildert al sinds 1975 en volgde lessen bij verschillende docenten en kunstenaars. Ze laat zich inspireren door haar prachtige tuin, bijzondere natuur en muziek. Het blijft voor Els steeds weer een uitdaging om met acryl of olieverf op doek te werken en ze streeft ernaar om kleurrijke impressies weer te geven.

Els gebruikt graag mooie takken, sierlijke ranken, gecombineerd met wol, mos, bessen, bottels en bloemen. Deze eigentijdse werkjes wil ze graag Florale Creaties noemen. Klei is fijn materiaal om abstracte organische vormen mee te creëren. Bij de afwerking blijft het spannend hoe het glazuur zich ontwikkelt in de oven, en welk kleurrijk resultaat er ontstaat.