banner

Oisterwijk is een kunstenares rijker!


Nadat Naomi Donkers eerder dit jaar haar ‘bubbly Rembrandt’ tentoon mocht stellen in het Rijksmuseum, zal de jonge kunstenares op 5 en 6 november in cultuurcentrum Tiliander, opnieuw exposeren.

Tiliander Oisterwijk (Foto: Iris de Groot)

In de door haar zelf georganiseerde kunstexpo ‘Spiegelbeeld’ geeft zij haar persoonlijke visie op 10 belangrijke Nederlandse kunstwerken uit de geschiedenis. Hiervoor maakt zij gebruik van onconventionele materialen, zoals bubbeltjesplastic en wattenstaafjes. Op poëtische wijze neemt Naomi de bezoekers mee in haar kunstzinnige en persoonlijke spiegelbeeld.

De expo is geopend op dinsdag 5 november van 12.00 uur tot 17.00 uur en op woensdag 6 november van 12.00 uur tot 20.00 uur in de grote theaterzaal van Tiliander Cultuurcentrum in Oisterwijk. Toegang tot de expositie is gratis.

Meer informatie over de exposite op de website van kunstexpo.