anytime

Nieuwe ‘VVV-bon’ voor gemeente Oisterwijk


Ondernemers in de gemeente Oisterwijk krijgen vanaf 16 november een eigen lokale cadeaubon. Een soort VVV-bon, in dit geval specifiek voor lokaal gebruik, verkrijgbaar bij het vorig jaar gestarte Toeristisch Informatie Punt (TIP), in Tiliander Oisterwijk en bij Novy in Moergestel.

De nieuwe cadeaubon voor gemeente Oisterwijk

‘De cadeaubon is er vooral voor inwoners en bezoekers van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom. Met de cadeaubon worden de uitgaven bij lokale ondernemers gestimuleerd. Dat is prettig voor inwoners en bezoekers, het bevordert de lokale bestedingen en dat is goed voor de lokale economie,’ aldus Piet Duizer namens Citymarketing Oisterwijk, Centrum- en Buitengebiedmanagement, Ondernemend Moergestel en gemeente Oisterwijk. De bon kan worden ingewisseld bij meer dan honderd winkeliers, horeca- en recreatiebedrijven in Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

De landelijk te besteden VVV bon blijft bestaan, en is verkrijgbaar bij het VVV agentschap in Haaren of via internet te bestellen. En er zijn uiteraard bij de individuele winkels cadeaubonnen te verkrijgen.