anytime

Natuurwandeling Global OIS


Op zaterdag 23 november werd in het kader van Global OIS een verhalen wandeling georganiseerd.

De wandeling werd afgewisseld met verhalen over de natuur door vrijwillig boswachter Frans Kapteijns, het voorlezen van passages uit het NL leest- boek Winterbloei van Jan Wolkers en gedichten door dichter Loes Westgeest. Leny van Schijndel was een van de wandelaars en maakte een fotoserie van deze bijzondere wandeling.

Natuurwandeling met verhalen (foto: Leny van Schijndel)

Global OIS
Dit jaar is ‘duurzaamheid’ het thema van Nederland leest. Alle bezoekers van de Bibliotheek krijgen deze maand het gratis boekje’ Winterbloei’ van Jan Wolkers. Daarnaast organiseert de Bibliotheek een divers programma met als titel Global OIS. Zie voor meer informatie op de website: www.bibliotheekmb.nl.