banner

Live muziek in Curnonsky Oisterwijk


Wim Muller zit 25 jaar in Grand Café Curnonsky en dat moet gevierd worden.

Zaterdag 30 november is het feest bij Curnonsky

Tot en met januari worden er daarom regelmatig bijzondere feestavonden georganiseerd. Een avond live muziek kan dan natuurlijk niet ontbreken. Zaterdag 30 november gaat het dak eraf met Wasko. Vanaf 21.00 uur spelen zij hun energieke set met herkenbare nummers op hun geheel eigen wijze in Grand Café Curnonsky, Dorpsstraat 12b te Oisterwijk. De toegang is gratis. Ook Wasko heeft dit jaar wat te vieren, want ze bestaan al weer 10 jaar. In die tien jaar zijn ze uitgegroeid tot een act van formaat die van het podium af knalt. Wasko is niet zomaar een coverband. Ze hebben geprobeerd elk nummer te voorzien van een nieuw jasje. Ook toveren ze meerdere nummers om tot een gewaagde mash-up. Elk nummer wordt met een andere, vaak verrassende insteek gespeeld. Zo krijgt het melancholische Karma Police ineens een zonnig reggaetintje en mixen ze The Scene met Will and the People, The Proclaimers, Kensington en George Baker tot een knotsgekke dancemix. Kortom: dit wil je niet missen.