anytime

Lezing over natuur en filosofie in het Lodewijkskerkje Oisterwijk


Stichting Het Lodewijkskerkje heeft als doel een monumentaal, laagdrempelig podium te bieden voor kunst, cultuur en maatschappij. Voor, en samen met de plaatselijke en regionale gemeenschap. De komende maanden staan er verschillende activiteiten op het programma.

Kunst en activiteiten in Protestantsekerk in Oisterwijk.

Op zondag 17  november staat er een lezing gepland over de natuur en de filosofie door Peer Elshout. Peer Elshout wordt geboeid door filosofie en natuur en geeft daar graag lezingen over. Zijn lezingen sluiten goed aan bij zijn dwaaltochten door het antropoceen. Hij geeft geregeld als gastdocent met veel plezier filosofielessen op de Nieuwste School (Tilburg) aan VMBO-4 leerlingen.

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor het onderhoud en beheer van het Lodewijkskerkje wordt op prijs gesteld. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het Lodewijkskerkje.