anytime

Lezing over het Brabants Landschap


Op donderdag 21 november geeft Wim de Jong een lezing geven over het beheer van het Brabants Landschap.

heide, maar ook bossen en vennen… het landschap is divers (Foto: Leny van Schijndel)

Hij zal als beheerder het een en ander vertellen, met name over het beheer van de verschillende natuurdoelen die gerealiseerd worden in de vele gevarieerde gebieden van Brabants Landschap.

De gebieden waarover het gaat zijn met name de in de Kempen gelegen beekdalen, landgoederen, heide, bossen en het kleinschalig cultuurlandschap, grofweg de gebieden ten zuiden van de A58 tussen Tilburg en Eindhoven. Ook zal hij kort ingaan over de organisatiestructuur binnen de stichting Het Noord Brabantslandschap. De gratis lezing begint om 20 uur en wordt gehouden in de Voorhof, Kerkstraat 64 in Oisterwijk. U bent van harte welkom.