anytime

Kook samen de wereldkeuken bij Inlooppunt Oisterwijk


Houdt u van lekker eten en (samen) koken en bent u geïnteresseerd in gerechten uit andere landen? Dan bent u van harte welkom bij het Inlooppunt. U gaat zelf koken en vrouwen uit andere culturen ontmoeten.

Smakelijk eten

Op de laatste zondag van de maand komen al een tijdje een aantal vrouwen uit verschillende landen hier bij elkaar. Vanuit deze groep, die onder leiding staat van Khadija Korch is het idee ontstaan, om voortaan deze laatste zondag van de maand samen te gaan koken. Elke keer zal er een andere keuken centraal staan zoals Afghaans, Turks, Marokkaans, Soedanees, Syrisch of gewoon Nederlands. De ene keer staat er stamppot op het menu en de andere keer bijvoorbeeld couscous met een heerlijk gerecht uit de tajine. De boodschappen worden van tevoren gedaan en op zondagmiddag gaat u samen koken. Daarna gaat u samen eten en zult u merken hoe heerlijk onbekende gerechten kunnen smaken.

Waarom?

Lekker koken met wereldse gerechten….

Deze activiteit is bedoeld voor alle vrouwen uit Oisterwijk, die het leuk vinden om andere vrouwen uit verschillende landen te ontmoeten. Dus ook voor vrouwen die in Oisterwijk geboren en getogen zijn maar graag in contact willen komen met vrouwen uit andere culturen.  Samen eten verbindt en  deze activiteit is een mooie manier om verhalen te delen en zo elkaar te leren kennen. Want over het algemeen hebben we in ons dagelijks leven weinig contact met mensen uit een andere cultuur. Dat kan anders, vandaar dit initiatief. Gewoon een keer doen. Het zal een onvergetelijke ervaring worden met een smakelijke afsluiting.

Wanneer en waar?
Elke laatste zondag van de maand tussen 13.00 – 16.00 uur bij het Inlooppunt. Deelname bedraagt € 2,-. Mocht u meer informatie willen en/of uzelf willen opgeven, dat kan via Khadija Korch: Telefoon 06-25046452 / mail: khadija_korch@hotmail.com. In verband met de boodschappen graag uiterlijk op de maandag voor de laatste zondag opgeven.

DTZ logo low