anytime

Global OIS Maand in Oisterwijk: Markt in Tiliander


Op vrijdag 15 november van 16.00-20.00 uur organiseert de Bibliotheek Oisterwijk samen met DEC de Parel in het groen markt in de Tiliander.

In november is het Global OIS maand in Oisterwijk (bron: Bibliotheek)

Een markt waarbij iedereen op een laagdrempelige manier informatie kan krijgen over duurzaam wonen, reizen en recreëren. Op deze markt is een informatiemarkt met verschillende aanbieders rondom duurzaam wonen en recreëren. Daarnaast is er een programma met diverse workshops waarbij je meer informatie krijgt over zonnepanelen op je dak, het duurzaam maken van je woning of elektrisch rijden.

Om 16.00 uur zal DEC aftrappen met het openen van het energieloket. Dit energieloket wordt een plek waar mensen structureel advies kunnen inwinnen over het verduurzamen van hun woning. Tijdens de Parel in het groen markt zijn verder diverse kinderactiviteiten rondom duurzaamheid. De markt is gratis toegankelijk.

Global OIS
Dit jaar is ‘duurzaamheid’ het thema van Nederland leest. Alle bezoekers van de Bibliotheek krijgen deze maand het gratis boekje’ Winterbloei’ van Jan Wolkers. Daarnaast organiseert de Bibliotheek een divers programma met als titel Global OIS. Zie voor meer informatie op de website: www.bibliotheekmb.nl.