banner

Gemeentelijke waardering voor helper van Sinterklaas


Café ’t Centrum in Moergestel was zondagavond het decor van weer een mooie waardering, ditmaal voor een helper van Sinterklaas.

Als Sinterklaas aankomt in Moergestel, is Rob er steevast bij (Foto: Gemeente Oisterwijk).

Rob Outmaijer (64) speelt letterlijk en figuurlijk al 30 jaar een grote rol bij het feest van Sinterklaas, als deze goedheiligman in Moergestel verblijft. Reeds 30 jaar zet de heer Outmaijer zich in voor Sinterklaas. Vele uren worden besteed aan de voorbereidingen voor de komst van Sinterklaas naar Moergestel en ook vanaf het moment dat Sinterklaas in het land is, wordt er veel werk verzet door hem. Burgemeester Hans Janssen overhandigde hem daarom een gemeentelijke onderscheiding.

Waardering voor Rob Outmaijer (Foto Masja Vlaminckx).