banner

Curnonsky Popquiz in Oisterwijk


Na de editie van vorig jaar organiseert Grand Café Curnonsky weer een Popquiz. Op zaterdag 23 november om 21.00 uur gaat de quiz van start. Na afloop van de quiz wordt de uitslag bekendgemaakt en volgt nog een gezellige avond met alle hits uit de Top 2000. Net zoals vorig jaar vindt de quiz plaats in Grand Café Curnonsky.

Lekker sfeertje bij Curnonsky

De quiz bestaat uit vijf rondes, waarbij veelal intro’s geraden moeten worden. Elke ronde kent ook nog een eigen kwinkslag, waarbij je aan het volgende kunt denken:
– Versnelde platen
– Platen die achterstevoren worden afgespeeld
– Zoek de link (je hoort dan drie platen met een overeenkomst)
– Rifs (middenstukken zonder zang)

De winnaar ontvangt een toffe prijs en deelname is gratis. Aanmelden mag in teams van vier via: popquizcurnonsky@gmail.com. Vermeld in elk geval de deelnemende personen en de teamnaam, zodat de organisatie een idee heeft hoeveel teams uiteindelijk zullen deelnemen.