ondernemers

500ste WijnSpijs Wandeling in Oisterwijk


Op 24 november is de WijnSpijs Wandeling in Oisterwijk. Dit is een gezellige, culinaire wandeling langs Moor Wining & Dining, Otori, The George, Zinin en de Keuken van Leer.

Bezoek vijf sfeervolle restaurants in Oisterwijk

Sinds 2010 organiseert Wouter Dijkstra, samen met zijn vader Gerard Dijkstra de WijnSpijs Wandelingen. Hiermee begon hij in zijn woonplaats, Haarlem, maar al snel spreidde dit zich over heel Nederland uit. Inmiddels is het zo populair geworden, dat de wandelingen worden georganiseerd in meer dan 60 steden. Aankomende zondag, bereikt WijnSpijs een mijlpaal van 500 wandelingen!

10 jaar geleden organiseerde Wouter, samen met zijn vader Gerard de eerste WijnSpijs Wandeling. Inmiddels is het kantoor iets gegroeid, want ieder weekend zijn er één, twee, drie of zelfs vijf wandelingen! Sinds dit jaar is de WijnSpijs Wandeling niet enkel meer in Nederland, maar ook in België te wandelen.

Oisterwijk kwam als 500ste op de agenda. Aan het eind van deze wandeling is er na afloop dan ook een feestelijke afterparty bij de Keuken van Leer, hier heft iedereen samen het glas! Op naar de 1000!

Oisterwijk

Bij ieder restaurant ontvangt de deelnemer een overheerlijk wijn-spijs combinatie. De afterparty is bij de Keuken van Leer op het terrein van de voormalige leerfabriek KVL. Kom de Brabantse gezelligheid proeven! Struin door het gezellige Oisterwijk, waar één van de oudste Lindebomen van het land staat, al meer dan 700 jaar! Een evenement voor en door Oisterwijkers, met een culinaire uitnodiging voor eenieder die ‘van Oisterwijk wil proeven’.

Goede spijzen en goede wijnen worden gecombineerd met Brabantse gastvrijheid. Dat is, zo hebben we al eerder gezien, een gouden combinatie. Deelname aan dit unieke evenement, inclusief 6 gerechten, 6 wijnen in 5 restaurants bedraagt 64 euro per persoon.