ondernemers

Country rock bij Mie Pieters in Heukelom


Op zondag 10 november is er een optreden van de band The Nameless uit Nijmegen. Ze spelen vanaf 15.00 uur bij Mie Pieters, entree is gratis.

Nameless uit Nijmegen live bij Mie Pieters

Ons kleine, lage landje wordt geplaagd door een al jaren durende muzikale kaalslag. Een oorverdovende stilte heeft langzaamaan de mooiste melodieën gewist uit ons collectieve geheugen. Verslagen zijn de trommelvliezen van de goede smaak. Een apocalyptische diarree van dismuzikale noten dreigt het land te overspoelen. Tijden zijn zwart, inktzwart, alle hoop lijkt te zijn opgeslokt.

Alle hoop? Nee, vrees niet!  Want, daar waar de rivieren Maas en Waal meanderen door de uitgespreide prairies, voorbij de immense canyons van het Rijk van Nijmegen, bezitten zes verbonden zielen de kennis om het tij te keren. Galopperend op hun stalen rossen, verspreiden zij de blijde tijding van een vergeten kunst. De kunst van de Country Rock. En zekers als wat is het, Country!

Zes zielsverwanten…
Zes zielsverwanten die de rijke wereld van de Country Rock bezingen, waar zaligheid en verwrongen zielen elkaar het hardst bevechten over onze existentie. En het is, dankzij de volharding en verbetenheid van deze zes mysterieuze zielsverwanten, dat wij allen ons mogen verheugen in de wederopstanding van deze wondervolle muziek. Wat is de naam van deze ridders van de goede smaak?
Zij staan simpelweg bekent als… The Nameless.