banner

Collectanten gezocht in Oisterwijk


De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind houdt van 11 t/m 16 november 2019 haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers gaan dan op pad om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. De stichting zoekt nog helpende handen in Oisterwijk.

Extra promotie voor de collecte en voor de stichting

Eenzaamheid grootste handicap
Voor meer dan 100.000 kinderen met een beperking is eenzaamheid de grootste handicap. Ze gaan naar aparte scholen of helemaal niet naar school. Spelen wordt lastig als 9 van de 10 speelplekken in ons land nog steeds niet of slecht toegankelijk zijn voor gehandicapte kinderen. En veel kinderen met een handicap zitten thuis terwijl ze graag met leeftijdgenootjes zouden willen sporten. Het Gehandicapte Kind (voorheen
NSGK) zorgt ervoor dat kinderen met en zonder handicap elkaar leren kennen. Dat ze samen kunnen spelen, sporten en leren – samen opgroeien.

Helpt u mee?
Het kost maar een paar uur van uw tijd. Voor aanmelding  kunt u contact opnemen met Stichting Rick Huijbregts: 013-5219101 of contact@stichting-rick.nl Meer informatie kunt u vinden op de webiste van Het Gehandicapte Kind.

DTZ logo low

Delen: