banner

Boekproeverij ‘Orange the world’ in Bibliotheek van Oisterwijk


In Nederland krijgt 45% van de vrouwen en meisjes te maken met geweld.

Orange the world in de bibliotheek van Oisterwijk

Veel mensen hebben daar geen idee van. Het is dan ook van belang dat ieder meisje en iedere vrouw de aandacht, de steun en de stem krijgt die zij verdient. Doorbreek het taboe en kom mee praten over dit thema en boeken rondom ‘geweld tegen vrouwen’ tijdens de boekproeverij op 10 december in de bibliotheek van Oisterwijk.

Van 25 november t/m 10 december is er de actie ‘Orangetheworld’ van de organisatie Blauwe Maan. Deze actie vraagt aandacht voor de Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. De Bibliotheek Oisterwijk werkt hier aan mee door een boekproeverij te organiseren rondom dit thema met interessante titels. Blauwe Maan leid de avond in. Vervolgens zal een experts van de bibliotheek interessante en recente titels introduceren die aansluiten bij het thema. De avond start om 20.00 uur, deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.