banner

Bijeenkomst over NIX18 in Den Domp Haaren


Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, maar dat is niet altijd even makkelijk.

Alwin (rechts) doet de test bij een van de jongeren, op bezoek bij De Leerfabriek in Oisterwijk.

Blazen tijdens een alcoholtest (foto Joris van der Pijll)

Af en toe zal je voor dilemma’s komen te staan. Laat je je kind bijvoorbeeld met een gerust hart naar een feestje gaan als je weet dat daar bier, wijn of sterke drank geschonken wordt? Je bent niet de enige ouder die hiermee te maken krijgt. Wil je hierover met andere ouders in gesprek?

Tijdens het spelen van het bordspel NIX18 delen ouders op een makkelijke en leuke manier ervaringen met elkaar. Zo kom je erachter waar andere ouders tegenaan lopen en kun je van elkaars keuzes en ervaringen leren. Ben je ouder van kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar en wil je dit spel spelen? Dan ben je van harte uitgenodigd op dinsdag 19 november van 19.30 uur – 21.00 uur in Den Domp in Haaren.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar Gewoon Gezond: lieke.raaijmakers@ggdhvb.nl of c.schoot@ggdhvb.nl óf bellen naar 088-368758 of 088-3686151.