anytime

Bér Beerendonk krijgt de sint en pieten op bezoek!


Bèr Beerendonk heeft weer een leuke actie in het teken van Sinterklaas. 

Ik heb vernomen, dat de Sint met 2 pieten, weer naar mij toe zullen komen.
Dit zal zijn woensdagmiddag 20 November van 14 tot 16 uur. Ik zal de pieten dan leren hoe zij jullie moeten fotograferen.
Je ouders krijgen al de foto’s die van jou zijn gemaakt digitaal aangeleverd. En ze mogen een foto uitzoeken die ik print voor jullie.
Onder de kinderen die komen verloot ik een grote fotoshoot voor het hele gezin. Ik kan jullie vast vertellen dat de Sint niet met lege handen zal komen.

Een fotoshoot met twee Pieten (Foto: Bèr Beerendonk).

Wil je uitgenodigd worden?
Maak dan een mooie sinterklaas tekening, vraag je ouders om er foto van te maken, en stuur die dan voor 16 november naar mij toe met een klein verhaaltje waarom jij wil komen. Dat kan via facebook Huber Beerendonk, of Oisterwijk Spullen Gratis of ruil, of door een mailtje te sturen naar: berbeerendonk@kpnmail.nl

Ik laat uit de inzendingen door iemand een aantal kinderen kiezen die dan die woensdag mogen komen. (zijn er best veel) Stuur je tekening met verhaaltje voor zondag 10 november op, met je naam en met hoeveel kinderen je wil komen(broertjes zusjes). Sint en zijn Pieten zullen er zijn, jullie toch ook?  Want alleen is niet zo fijn.

Bér Beerendonk