anytime

Back to the Sixties and Seventies in Het Molentje Oisterwijk


Zondag 10 november treedt Zanger Hijme op, in het welbekende Cafe het Molentje in Oisterwijk.

Zanger Hijme is een begrip in Oisterwijk

Muziek uit de jaren 60 en 70. Liedjes van o.a. Neill Diamond-The Monkees-The Rolling Stones-Johnny Cash-The Beatles –Tom Jones-John Denver-Cliff Richard e.v.a.

Maar de meeste liedjes zullen zijn, van niemand minder dan Elvis Presley. Hijme is al een sinds een paar jaar bezig als zanger op diverse locaties  en heeft inmiddels al diverse keren mogen optreden bij lokale radio stations. Hijme heeft een gevarieerd en uitgebreid Nederlands en Engelstalig repertoire, met liedjes van div. artiesten uit de jaren 50, 60, 70, en 80. Maar de meeste zijn uit de jaren 60 en 70. Dat zijn de jaren waar Hijme muzikaal mee opgegroeid is en hem het meest aanspreekt. Dus wilt u gezellig muzikale herinneringen ophalen , dan bent u van harte welkom in het Molentje te Oisterwijk, aanvang 17.30 uur, entree is gratis.