banner

ABBA coverband bij Oisterwijkse Dag van de vrijwilliger


Op zaterdag 7 december 2019 bedankt de gemeente Oisterwijk haar vrijwilligers voor hun inzet met een spetterend concert van de ABBA COVERBAND in theater Tiliander.

De ABBA Coverband, meer info via abbacoverband.nl

Het programma start om 20.00 uur met een gratis kopje koffie of thee. Na de opening in de theaterzaal start de ABBA coverband met hun spetterende concert. Deze professionele coverband zorgt voor een avondje swingen op de pakkende muziek van ABBA!

U kunt zich aanmelden voor de Dag van de Vrijwilliger via de organisatie waar u vrijwilligerswerk verricht. Alle organisaties waar inwoners van de gemeente Oisterwijk als vrijwilliger werken kunnen meedoen. Vanwege de capaciteit van Tiliander kunnen er per organisatie maximaal 10 vrijwilligers worden aangemeld! Mail voor meer informatie en aanmelding naar vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl.

Delen: