banner

11-11 Bal in Haaren


Carnavalsvereniging De Strûivenwèners presenteert zaterdag 16 november haar nieuwe prins Wèners voor het seizoen 2019/2020.

Prinsenverkiezing in Haaren

Benieuwd wie komend jaar de scepter over het Strûivendûrp zwaait? Kom dan de 16e naar café ’t Gemak aan de Haarendijk in Haaren. Het gaat er dit keer om spannen wie de opvolger wordt van Prins Wèner XXII (Rens van den Elsen), want de club is in twee kampen verdeeld: gaat de club door met de opsplitsing of willen ze zelfstandig blijven? Het zal voor John B. een hele klus worden om alle leden in het gareel te houden en een harde Hexit te voorkomen.

Naast de verkiezing van de nieuwe leutvorst, presenteert de vereniging ook een nieuwe nar. Na 12 jaar hangt John van der Linden zijn narrenstok namelijk aan de wilgen. Het einde van een tijdperk, maar er is een waardige opvolger gevonden.

Iedereen die carnaval een warm hart toedraagt of die gewoon zin heeft in een feestje is 16 november vanaf 20.00 uur welkom. Er is daarnaast ook nog een optreden van de Haarense Daniilo.