glasvezel

Voorstelling ‘Vind je het GEK’ in Tiliander Oisterwijk


Kom jij ook naar de thema voorstelling “vind je het GEK” georganiseerd vanuit Het Kiemuur?Het Kiemuur wil graag aandacht vragen voor “taboes” en lastige onderwerpen om begrip te creëren en onderwerpen bespreekbaar te maken die voor sommige mensen lastig te benoemen of te begrijpen zijn. Voor nu is gekozen voor het thema psychische kwetsbaarheid.

Vind je het Gek in Tiliander Oisterwijk

Op 4 november wordt een groot Kiemuur moment in de Tiliander georganiseerd,  met een theater voorstelling vanuit Kracht van Beleving “vind je het GEK”.

Vind je het GEK is een muzikale theatervoorstelling gebaseerd op waargebeurde verhalen en indringende portretten van mensen met een psychische kwetsbaarheid . Het is een ontroerend, humorvol en oprecht theater onderzoek naar de dunne scheidslijn tussen normaal en gek. Wat zorgt ervoor dat de ene persoon wel aan de goede kant blijft en wie bepaalt wat de goede kant eigenlijk is . Vind je het gek! is een voorstelling die uitnodigt tot reflectie en dialoog over het leven met een psychische kwetsbaarheid en het stigma dat hiermee gepaard gaat. De avond begint om 19.00 uur en eindigt rond 21.30 uur .

Kaarten zijn gratis te bestellen via de website van Tiliander of door te bellen naar: 0132073333.