banner

Vijf mannen aangehouden na verdenking van inbraak in Oisterwijk


In de omgeving van de Gemullehoekenweg in Oisterwijk zijn afgelopen nacht door politie vijf mannen aangehouden.

De politie verdenkt de mannen van inbraken en is op zoek naar gedupeerden. Heeft u braakschade aan uw woning, voertuigen of eigendommen of heeft u iets verdachts gezien of gehoord? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vermeld zaaknummer 2019258017.

Update: Drie dagen vast!

De verdachten zijn afkomstig uit Den Bosch en Drunen, in de leeftijd van 19 tot 31 jaar. Een inwoner uit Oisterwijk trof een van hen met een scooter in een tuin aan en daarbij werd ook een auto gesignaleerd met daarin enkele van de verdachten. De politie kwam snel ter plaatse en kon de vijf aanhouden. Vanwege de beschikbare informatie blijven ze minstens drie dagen in voorarrest, in afwachting van nader onderzoek en vervolging.